Cristina Pedroche no arribarà a menjar-se el raïm aquest any. Abans del primer quart, la presentadora de televisió morirà literalment congelada durant la retransmissió de l'esdeveniment.

Amb aquest funest accident Pedroche donarà la campanada de sortida de la segona temporada d' El cielo puede esperar aquesta nit a les 10. Així, amb aquesta mort de ficció, s'obre una nova edició del programa d'humor de #0 de Movistar+ en què un personatge popular assisteix al funeral, on amics i familiars en fan un retrat divertit, salvatge i emotiu.

Aquesta vegada, els amics de la presentadora, que van des de Pitingo fins a la periodista Ana Pastor, la influencer Dulceida, la seva estilista Josie, el youtuber Aless Gibaja o les seves companyes de Zapeando Anna Simó i Lorena Castell destacaran com n'era d'alegre o la poca vergonya que tenia fent reportatges.

Altres, en canvi, aprofitaran l'ocasió per recordar com n'era de pèssima cuinant tot i estar casada amb el xef Dabiz Muñoz, que també serà al programa.