Si als Estats Units han estat capaços de fer reviure cèlebres sèries de final dels vuitanta i principi dels noranta com MacGyver o Sensación de vivir, sembla que Espanya no vol quedar enrere. Si fa uns dies es donava a conèixer que Amazon prepara una nova versió de la sèrie El Internado, ara és Televisió Espanyola qui mira al passat de la seva ficció. Segons informava ahir el portal Fuera de Series, la televisió pública treballa en la resurrecció de Brigada Central, la sèrie dirigida por Pedro Masó que es va emetre amb gran èxit entre el 1989 i el 1992 a La 1.

La notícia l'ha deixat entreveure l'actor Imanol Arias, qui en les dues temporades que va durar la sèrie va interpretar l'inspector Manuel Flores. «Fa poc algú em va parlar de fer una tercera i quarta temporada, de vuit capítols, per tancar-la, perquè van quedar moltes històries obertes», ha assegurat Arias en declaracions al mateix portal. Segons ha reconegut el mateix actor, el projecte es troba en fase de desenvolupament a The Mediapro Studio des de fa un parell d'anys.

Els nous lliuraments es tornarien a veure en obert a través de la televisió pública, tot i que encara falten serrells per tancar l'acord definitiu. L'actor ha pogut llegir els guions dels primers episodis i assegura que tenen molt bona qualitat i un «format internacional».