Les mesures sanitàries que s'estan implantant arreu del món arran de la propagació del coronavirus ja han arribat al xou musical del moment. 'Operación Triunfo' va tirar ahir nit de prevenció i no va deixar que els concursants tinguessin cap mena de contacte físic amb el públic un cop acabades les cançons ni tampoc en el moment de creuar la passarel·la quan sis d'ells van ser salvats pel jurat.

Malgrat les limitacions imposades, el públic no va deixar de donar el seu suport als 'triunfitos' durant els moments claus de la nit: des de l'expulsió de Rafa, passant per l'elecció d'Anajú com la preferida de la setmana, el retorn de la concursant Ariadna per presentar el seu primer single fins a la nominació final de Gérard i Jesús.

El top 3: les actuacions més vistes de la nit

Nia i Eva amb Don't start now

Les dues noies ens han regalat el tema més potent de la gala amb el qual han aconseguit les millors valoracions del jurat. Cap d' elles ha resultat nominada, ja que les han considerat exemples d'inspiració per la seva dedicació gala rere gala.

Hugo amb Genius

Havia estat nominat la passada setmana i ahir a la nit es va coronar com una de les millors actuacions de la gala. El malagueny va saber integrar el repte de multipersonalitats que li va proposar Ivan (professor d'interpretació) amb què va oferir una actuació que el jurat va considerar "impactant".

La grupal, Waka Waka

Per primer cop, una de les grupals entra dins del top de les actuacions de la nit. I és que els concursants van fer ballar al públic al ritme de Shakira i el seu "esto es África", encara que, ara per ara Espanya s' assimili més a Xina que no pas al continent Africà. Els concursants, però, de l'únic que s'han de preocupar és de donar el màxim per aconseguir un lloc per la gran final.