El Canal Taronja-Comarques Centrals emetrà avui, a les 12 i a les 22 h, un programa especial de dues hores dedicat al Dia Mundial del Teatre, amb la col·laboració del Kursaal i El Galliner.

L'eix central de l'emissió serà el passi del documental Kursaal, la força de la gent, que va enregistrar la productora Paral·lel 40 amb motiu del desè aniversari de l'equipament. També es llegirà el manifest El teatre és esperança i inspiració, redactat per Àngels Fusté,s'emetrà un vídeo amb els bons desitjos de 17 persones d'El Galliner, un recull de fragments breus de clàssics universals interpretats per més de 40 intèrprets de la comarca -gravats el 2007 amb motiu de l'espectacle inaugural- i l'espectacle musical sobre la història d'El Galliner i la recuperació del Kursaal que van representar els treballadors i col·laboradors de l'equipament en la gala del desè aniversari.

En l'esmentat manifest, es posa de relleu que «si podem imaginar mons millors damunt d'un escenari, podem bastir-los, també, a la realitat. Necessitarem el teatre per sortir d'aquesta crisi».