Final precipitat per a la setzena temporada d' Anatomía de Grey. Després d'aturar el seu rodatge, quan restaven quatre episodis, la cadena ABC ha confirmat que aquests ja no s'enregistraran. Segons informa Deadline, l'episodi 21 servirà de tancament improvisat de la temporada.

«Estem decebuts per no poder completar la nostra història aquesta temporada. Les bones notícies? El darrer episodi enregistrat funciona com un final satisfactori. No és on vam planejar acabar, però és bonic i els interrogants que deixa trobaran resposta l'any que ve», assenyala la showrunner de la sèrie mèdica, Krista Vernoff, a través de Twitter. De moment, es desconeix què passarà amb aquests quatre episodis, si formaran part de la propera temporada o seran reciclats d'una altra manera.

El resultat més immediat d'aquesta retallada és que el final de la present emissió d'Anatomía de Grey serà el 9 d'abril a la cadena ABC, i d'aquí a uns mesos es produirà el seu retorn, ja que la seva dissetena temporada ja ha estat confirmada. A Espanya, la sèrie arriba a través del canal Fox Life.

La incertesa per la crisi provocada pel covid-19 segueix generant una gran incertesa en la indústria de la televisió i podria suposar grans canvis en el calendari.