HBO estrenarà les properes setmanes En casa, una sèrie sobre el confinament creada des del confinament per cinc directors de cinema: Leticia Dolera (Vida perfecta, Requisitos para ser una persona normal), Rodrigo Sorogoyen (Madre, El reino, Que Dios nos perdone), Paula Ortiz (La novia, De tu ventana a la mía), Carlos Marqués-Marcet (Els dies que vindran, 10.000 kilòmetres) i Elena Martín (Julia Ist, Suc de síndria). Cada cineasta crearà i dirigirà un dels cinc episodis que filmaran a casa seva, amb les persones amb les que viuen aïllats, i amb un kit bàsic de rodatge a partir d'un telèfon d'última generació.

Les cinc històries tindran un element en comú, la quarantena provocada pel coronavirus. Cada episodi durarà 15 minuts i presentarà una mirada d'autor sobre les relacions personals en el marc de l'experiència col·lectiva del confinament. El projecte està creat per HBO Europe, Warner Bros. ITPV España en col·laboració amb Caballo Films.

En alguns casos, els mateixos directors exerciran d'intèrprets, i en d'altres apareixeran les persones amb qui conviuen. Totes les escenes estaran enregistrades de forma casolana amb un Filmmaker Kit, que inclou un telèfon i alguns complements per gravar en un espai reduït. La producció s'estrenarà pròximament als 21 territoris on opera HBO Europe.

Diversos gèneres

Segons ha informat la plataforma, en un comunicat, es tractarà d'una sèrie en la quan conviuran diferents gèneres com la comèdia romàntica, el drama i fins i tot els tints fantàstics. Què passaria si el teu nòvio et deixés el matí en què decreten el confinament? El confinament pot suposar una experiència alliberadora? I si el confinament et fa descobrir que la teva parella no és qui tu creies? És possible viatjar en aquest context sense sortir d'una mateixa habitació? Com seria viure aquesta experiència en una comuna amb set amics? Aquestes seran algunes de les qüestions que cada director abordarà a la seva manera.