El programa 'El Intermedio' de La Sexta va tornar aquest dilluns en la seva versió habitual a plató, però ho va fer amb determinades modificacions a causa de les repercussions del coronavirus.

La més destacable va ser l'absència del seu presentador, José Miguel Monzón, conegut com 'El Gran Wyoming', per estar considerat persona de risc de cara a un possible contagi de la malaltia.

Més sorprenent va ser l'absència de la copresentadora Sandra Sabatés, un fet imprevist i que es va deure a la realització d'un test amb resultats no concloents sobre el possible contagi. Per precaució es va decidir que no fos present al plató i que les cares visibles fossin Dani Mateo i Andrea Rober.

"Estava previst que estigués aquesta nit al plató amb Dani Mateo i Andrea Rober però, en les últimes hores, tot l'equip de 'El intermedio' ens hem sotmès a les proves del coronavirus. En el meu cas, els resultats no han estat concloents , per la qual cosa, estic a l'espera de repetir les proves i tenir uns resultats que llancin una miqueta més de llum. Així que em quedaré a casa per prudència, tranquil·litat i seguretat, no només meva, sinó per la dels meus companys ", ha explicat Sandra Sabatés per justificanr la seva absència.