El còmic Andreu Buenafuente reprendrà dilluns dia 25 l'activitat des del plató de Late Motiv, que es pot veure al canal #O, a la plataforma Movistar+. L'humorista de Reus encara l'última setmana de Late Motiv En Casa i a partir de dilluns vinent deixa el seu domicili, des d'on ha estat emetent en les darreres setmanes pel confinament per prevenir contagis del coronavirus, i treballarà de nou des de Tres Cantos, a Madrid.

Ho farà, però, amb novetats: acampant en una caravana, des d'on presentarà el programa a partir d'ara per començar a tornar de mica en mica a la normalitat, segons remarquen des de la productora El Terrat.

Amb aquest nou format del programa, batejat com Late Motiv Park, tornaran també els convidats i col·laboradors de l'espai d'humor, que parlaran amb Andreu Buenafuente asseguts als dos sofàs que s'instal·laran davant de la caravana.

A més, aquesta versió de la desescalada televisiva inclourà el suport diari de la banda de músics i un set addicional per fer-hi les actuacions musicals en directe.

Late Motiv és una producció original de Movistar + en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio).

Des de la productora catalana remarquen que l'edició Late Motiv Park és el següent pas del programa per adaptar-se de micaen mica i al mateix ritme que la societat a la nova normalitat, tal com han anat fent aquests dies la resta de programes de Movistar +.

I és que des del 16 de març l'humorista ha estat emetent des de casa, amb un format que inclou vídeos del dia dia dels espectadors i en què els col·laboradors i convidats han intervingut en directe des dels seus domicilis.

Gràcies a la iniciativa de Movistar d'obrir la plataforma més enllà dels seus abonats, podran veure el programa tots els espectadors, siguin o no de Movistar, a través de l'oferta de Lite.