L'enfrontament entre el Barça i el Joventut avui a partir de les 15.30 donarà el tret de sortida a la fase final excepcional de la lliga ACB, que retransmetrà Movistar +. Els canals #Vamos i Movisar Deportes emetran tres partits als dia dels dotze dies d'aquest nou format de competició de bàsquet adaptat a les restriccions per prevenir el coronavirus. Movistar + produirà una competició que es podrà veure en 125 països.

El format planteja dos grups de sis equips i els dos primers de cada grup es veuran les cares a les semifinals. El 30 de juny la gran final és a València, on es disputen els 33 partits de la fase final. Hi haurà tres horaris en cada jornada, 15.30, 18.30 i 21.30. Les semifinals es disputaran el dia 28 de juny, a les 17.00 i a les 20.00. La final se celebrarà el dia 30 a les 20.00.

A més, la cadena també ha previst una programació complementària, com programes de resum o l'emissió del reportatge Històries de les finals de l'ACB per repassar els millors moments i les anècdotes que han deixat les finals de la lliga ACB.