'Gran Hermano', el 'reality' per excel·lència de Telecinco i un dels referents de la cadena, no s'emetrà el 2020. Després de 20 anys d'emissió ininterrompuda, la gran polèmica deslligada en l'anterior edició amb el cas del presumpte cas d'abús sexual a Carlota Prado ha portat al programa a finalitzar amb aquesta temporada, i qui sap si la següent.

Així ho va anunciar aquesta setmana el director de continguts de Mediaset, Manuel Villanueva, en la promoció de les apostes del grup per a la tardor d'enguany. "'Gran Hermano' està en situació de descans. Veurem i parlarem de com serà el seu futur. Però durant el 2020, no", va manifestar, referint-se amb afecte el que ha estat un dels programes més característics del panorama televisiu espanyol des de fa dues dècades.

Villanueva va defensar l'aposta que fa Mediaset pels 'realities', adduint que permeten fer "una televisió de contagi, viral, que fa que els continguts vagin desfilant, contaminant als diferents programes de la cadena i donant contingut molt valuós i molt buscat pels espectadors".

D'aquesta manera, i malgrat l'absència notable de 'Gran Hermano', Mediaset arriba carregat de continguts a la tardor de 2020. El plat fort del grup serà el retorn de 'La isla de las tentaciones', mentre que altres apostes com el concurs de talents 'Idol Kids', conduït per Jesús Vázquez, o el retorn a la televisió de Christian Gálvez en un format "adequat i ajustat" al seu perfil, completaran la programació.