El director de TV3, Vicent Sanchis, va assegurar ahir en la Comissió de Control de la Corporació al Parlament que «comptat i debatut tot, ha valgut la pena emetre la sèrie Drama». «Ho tornaríem a fer», va dir Sanchis, que va confirmar que té sobre la taula un possible acord amb TVE per a la segona temporada de la sèrie.

Sanchis va dir que no s'ha sentit «afectat ni coaccionat» davant les «preocupacions» expressades per la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga, sobre la presència del castellà a TV3. «Des de la discrepància, vaig acceptar aquestes preocupacions», va afirmar. Per la seva banda, la presidenta de la CCMA, Núria Llorach, va assegurar que «no se supediten ni al Govern, ni a ningú que els telefona».

Sobre la continuïtat de la sèrie, va dir que «és possible» que pactin amb TVE la segona temporada. «Hi ha una proposta que no està formalitzada però la tenim sobre la taula», va confirmar. En aquest sentit, va lamentar no tenir els drets de la producció en les plataformes digitals, tot i que a grans trets «ha valgut la pena».