La volta de 'La isla de las tentaciones' està cada vegada més a prop. I és que l'equip del reality show revelació de Telecinco ja està gravant la segona i tercera edició a Santo Domingo, República Dominicana. Després de la gran repercussió que va tenir el programa de Mediaset, són molts els que ja especulen a les xarxes socials sobre els futurs participants del programa.

Entre tots els noms que es rumoregen, hi ha un que sona amb més força: Marina Yers. La youtuber i influencer ucraïnesa establerta a Madrid porta diversos dies sense actualitzar les seves xarxes socials, on publica amb molta freqüència, i els tuiters han començat a especular amb la possibilitat que ella sigui una de les temptadores del programa que presentarà Sandra Barneda. I és que, al principi, les dates d'enregistrament del programa quadren amb els dies en què la instagramer està "desapareguda".

"Realment Marina Yers no està desapareguda ni morta ni en un convent, està de temptadora a 'L'illa de les temptacions', el programa porta gravant-se des de juny", assenyala un tuitero. "No és tan forassenyat, aquesta senyora no es va de les xarxes així per així sense muntar un circ abans i literalment s'ha anat sense dir res", apunta un altre.

Però, per què és coneguda Marina Yers? La influencer acumula 1,7 milions de seguidors en Instagram i 1,9 subscriptors en Youtube. Així mateix, la jove d'origen ucraïnès va confessar que havia sofert càncer pel desastre de Txernòbil en el programa de 'La Resistència'.

No obstant això, la youtuber ha popularitzat nombrosos titulars per les seves polèmiques declaracions. I és que Yers es va convertir en 'trending topic' quan va assenyalar que "l'aigua deshidrata més que hidrata". També, entre altres controvèrsies, es va fer una fotografia nua tapant-se amb diverses màscares quan hi havia escassetat d'aquesta protecció a Espanya.