Ja està en marxa una nova edició del programa més polèmic de l'any, "La isla de la tentaciones". La presentadora d'aquesta edició, Sandra Barneda -que substitueix a Mónica Naranjo-, mostra les primeres imatges de l'illa on s'està gravant ja un nou lliurament d'aquest format televisiu en el qual es posen parelles a prova.

En un vídeo publicat a les xarxes socials mostren l'illa després del pas d'un cicló a la República Dominicana. Encara que tot va quedar inundat, Barneda mostra l'idíl·lic lloc. Dies abans, la presentadora ja va explicar les seves primeres sensacions durant l'enregistrament del programa. "És difícil perquè hi ha moltes emocions", confessa.

Vol deixar clar que tot és de veritat: "És més fort del que pensem, és absolutament real; no hi ha res trucat". Per a ella el moment més dur són les fogueres, on els sentiments estan a flor de pell i les parelles mostren totes les seves pors i inseguretats.

Confessa que el va sorprendre el programa, tot i que ja coneixia el format. Encara que els concursants hagin vist com és la dinàmica, una vegada arriben a l'illa, "tot canvia", explica la presentadora.