TV3 estrena avui a les 23.00 h la segona temporada de Revolució 4.0, el programa que presenta Xantal Llavina i que produeix El Terrat. En aquesta edició, el format tractarà de temes com els adolescents, la gent gran, la digitalització, l'emprenedoria social, la solidaritat i la pagesia. El capítol d'aquesta nit analitzarà les expectatives de futur dels joves, així com el potencial educatiu de les noves tecnologies. L'entrevistat serà el cantant Miki Núñez, des de les Piscines Picornell de Montjuïc.

La secció Àgora, en què s'estableix un debat sobre el tema tractat en el programa, avui comptarà amb Candela Antón, actriu de Merlí; la periodista Laia Servera, directora de l'informatiu infantil InfoK; Miquel Montoro, youtuber mallorquí amb més de 300.000 subscriptors; Dolors Rieg, psicòloga; Bru Esteve, col·laborador d'Adolescents iCat, i Joana Barbany, directora general de Polítiques Digitals de la Generalitat.

El programa neix d'un format homònim que ja s'emetia a Catalunya Ràdio i que continua fent-se els diumenges, de 23.00 h a 00.00 h. L'espai de TV3 va rebre el Premi GrausTIC a la Comunicació 2019.