Antena 3 ha començat els rodatges del retorn de Los hombres de Paco als voltants de Madrid. L'actor Pepón Nieto va anunciar-ho ahir a Instagram amb una foto on també apareixia el seu company de sèrie Paco Tous. La sèrie, que va tenir nou temporades i més de cent capítols, es va deixar d'emetre l'any 2010.

«Feu-me lloc a la caravana que ara vinc», comentava a la publicació Hugo Silva, que també torna a la ficció d'Atresmedia amb Michelle Jenner. A més, la sèrie també incorpora Amparo Larrañaga, que interpretarà la policia Dolores Urbizu, una agent amb qui el protagonista Paco establirà una connexió especial.

Estrenada el 9 d'octubre del 2005 a Antenta 3 i produïda per Globomedia, Los hombres de Paco és una comèdia dramàtica i policíaca que narra les aventures de la família de l'inspector Paco Miranda (Paco Tous), que és traslladat a una comissaria de barri a Madrid amb els seus amics i subinspectors Lucas (Hugo Silva) i Mariano (Pepón Nieto). Els tres policies, una mica incompetents, han de resoldre els casos que se'ls presentin.

Antena 3 va anunciar el retorn de la sèrie enmig del confinament i havia de rodar-lo a principi de l'estiu, però la situació sanitària va obligar la cadena a ajorna-lo. Neus Sanz i Carlos Santos també reprendran els seus papers a la ficció.