LaLigaSportsTV, l'OTT de LaLiga, en la qual es pot veure gratuïtament contingut en directe i a la carta de molts esports, ha arribat a un acord amb Orange per integrar l'OTT en el seu descodificador 4K HDR amb sistema Android TV, segons informa la patronal en un comunicat.

Amb aquest acord Orange TV, que emetrà tota la lliga i la Lliga de Campions en la temporada 2020-21, i reforça la seva aposta pels continguts esportius. A LaLigaSportsTV els clients d'Orange TV podran gaudir en directe, entre moltes altres disciplines, de diversos partits amistosos de pretemporada d'equips de LaLiga Santander i LaLiga SmartBank.

A més, els clients d'Orange TV podran gaudir de continguts internacionals com el Mundial de Superbikes i la primera competició de futbol russa, la Tinkoff Russian Premier Lliga.

LaLigaSportsTV s'afegeix d'aquesta manera a l'oferta de continguts del descodificador Android TV d'Orange TV, en el qual l'usuari podrà descarregar, a més a més, totes les aplicacions del Play Store de Google disponibles per a Android TV. Així mateix, aquest equip es diferencia respecte dels altres perquè la seva agilitat i senzillesa en la integració d'aplicacions de tercers és molt superior.

El dispositiu inclou un cercador per veu, així com Chromecast integrat per enviar contingut al televisor des de qualsevol dispositiu Android compatible.

Addicionalment, aquest descodificador, també compatible amb continguts 4K HDR, disposa de totes les funcionalitats que són pròpies del servei de televisió d'Orange com ara enregistrament al núvol, veure el contingut emès els últims 7 dies, Start Over, videoclub, televisió a la carta, zoom en el reproductor i, entre d'altres, control parental.