TV3 emetrà aquesta nit, a partir de les 22.05 h, El curs de la Covid-19, un especial informatiu de dues hores de durada, codirigit i presentat per Raquel Sans, que analitzarà els diversos factors que han marcat l'arrancada del curs escolar 2020-2021 amb relació a la covid-19 i totes les qüestions que queden per resoldre. Els experts que participaran en la primera part del programa són: el director general de Centres Públics del departament d'Educació, Josep González Cambray, i el director general de Professionals de la Salut del departament de Salut, Marc Ramentol.

La segona part del programa abordarà la gran quantitat de dubtes que han sorgit amb relació a la conjunció entre necessitats de salut i educació durant aquesta primera setmana per part de pares, mares, alumnes i mestres. D'aquesta manera, es tractaran qüestions com ara la detecció dels símptomes, el dia a dia d'una quarantena, el seguiment del curs a distància, el tractament de les patologies derivades del confinament i altres addiccions, l'ús de mascaretes i l'atenció emocional en totes aquestes situacions.

A més a més, visitaran el plató el doctor Pere Soler, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, i Montse Dolz, cap de la Unitat de Salut Mental de l'Hospital Sant Joan de Déu.