La furgoneta de «Joc de cartes» es trasllada aquest dimecres a la Catalunya Central, on Marc Ribas busca el millor restaurant de cuina tradicional catalana. Ho farà a dues capitals de comarca: a Manresa, capital del Bages, i a Igualada, capital de l'Anoia. Un duel territorial en el qual participaran quatre restauradors amb moltes ganes de jugar i, sobretot, de guanyar.

El primer restaurant que visitarà el programa de TV3 és l'emblemàtic Golden de Manresa, on el seu propietari, Rafa Carmona, mostrarà les arts culinàries d'un restaurant de polígon. També passarà per un altre restaurant de Manresa, el Cau de l'Ateneu, un local acabat d'inaugurar i situat en l'antic ateneu de la ciutat. Un restaurant tan espectacular com la seva cap de cuina, Xaro López.

A Igualada els espectadors coneixeran Anna Guarro i el seu restaurant, l'Escorxador, un projecte professional i de vida que comparteix amb la seva parella. I, per acabar, Carles Rodríguez, xef i propietari de l'Exquisit, es proposarà sorprendre els seus contrincants amb els seus plats de 100% cuina del xup-xup.

Qui s'endurà el premi de 5.000 euros? Ho sabrem aquest dimecres, 14 d'octubre, a partir de les 22.45 h a TV3.