Laura Rosel, Raquel Sans, Mònica Terribas i Jordi Basté es traslladaran per La Marató de TV3 als principals hospitals catalans, on hi haurà sets d’entrevistes a testimonis i professionals, actuacions i connexions en directe amb les activitats que es faran arreu del territori. L’Hospital Clínic de Barcelona, l’Arnau de Vilanova de Lleida, l’Hospital Sant Joan de Reus i el Parc Taulí de Sabadell són alguns dels centres que visitaran.

Un altre dels territoris que La Marató visitarà, per posar en valor l’experiència viscuda durant la pandèmia de la covid-19, és Igualada. A banda de comptar amb la col·laboració de l’Hospital Universitari d’Igualada, en aquesta ciutat es farà una de les activitats més esperades per tots els espectadors: el tradicional partit de futbol de La Marató.

Amb l’arribada del vespre, La Marató es traslladarà als estudis de TV3 a Sant Joan Despí, per fer una gran gala d’entreteniment, que també inclourà, com ja és habitual, moments de sensibilització i de divulgació científica amb testimonis i experts de l’àmbit sanitari.

Segons ha informat la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), s’està preparant un programa especial, adaptat a la pandèmia, «en què cada element respiri la idea de retre un homenatge als hospitals, al personal sanitari de primera línia i també als altres serveis essencials que cada dia fan el possible per ajudar-nos a superar, com a societat, els moments més crítics d’aquesta crisi»