El servei sota demanda de Movistar + estrena avui Nasdrovia, una hilarant comèdia, amb tocs de thriller, protagonitzada per Hugo Silva i Leonor Watling, i basada en la novel·la de Sergio Sarria El hombre que odiaba a Paulo Coelho.

La sèrie, de la qual cada setmana la plataforma estrenarà dos episodis, narra la crisi dels 40 que viuen dos advocats d'èxit, Edurne i Julián, i com en aquesta fugida de la monotonia acabaran enfrontant-se a la màfia russa i retrobant-se a ells mateixos. Juntament amb Silva i Watling, completen l'elenc protagonista de la comèdia Luis Bermejo, Anton Yakovlev, Mark Ivanir, Michael John Treanor, Yan Tualo i Kevin Brand, entre d'altres.

Produïda en col·laboració amb Globomedia (The Mediapro Studio) i creada per Sergio Sarria ( Malaka, Perestroika), Miguel Esteban ( El Vecino) i Luismi Pérez ( Malaka), i dirigida per Marc Vigil ( El Ministerio del Tiempo, Vis a vis), Nasdrovia arrenca quan Edurne i Julián, socis i exparella, s'adonen de cop que han malgastat els seus millors anys defensant criminals només per poder pagar-se mobles cars. Tots dos, per diferents motius, volen un canvi de vida. L'única cosa que tenen clar és que volen anar junts en aquesta nova etapa. L'atzar els porta a conèixer Franky, un xef especialitzat en cuina russa.