Joe Pérez-Orive torna aquesta nit, a partir de les 22 h al canal #0 de Movistar +, per seguir amb el seu apassionant viatge a través de la història de la música. En la seva segona temporada, Hey Joe continuarà indagant en els orígens de diferents gèneres musicals com el corrido, el trap i el reggae i reflexiona sobre l'aturada obligada de la indústria en temps de pandèmia. Coque Malla, Omar Montes i Pepe Colubi seran els companys de viatge de Joe, en els quatre episodis que formen la temporada, que també tindrà la col·laboració d'artistes com Raphael, Mikel Erentxun, Alaska i Rozalén.

A Pause, el primer episodi, s'analitza el present i el futur de la indústria musical i en homenatge a un sector que aquest any ha hagut de posar el fre suspenent festivals, ajornant gires mundials (encara sense data) i tancant mítiques sales de concerts. Joe parlarà amb Raphael, Rozalén, Mikel Erentxun, Ginebras, Sex Museum, el promotor Pi Saglioco i altres noms de la música per descobrir com ha influït en el seu dia a dia aquesta frenada. També coneixerà una orquestra popular gallega i els tècnics que treballen darrere de l'escenari perquè cada espectacle sigui perfecte.

En els següents episodis, l'espai s'endinsarà en gèneres musicals que tenen l'origen en països com Mèxic (corrido) i Jamaica (reggae).