La segona temporada de Merlí. Sapere aude, la sèrie original Movistar+ protagonitzada per Carlos Cuevas (Pol Rubio) i María Pujalte (Bolaño), ha finalizat el seu rodatge, segons ha confirmat la plataforma de Telefónica en un comunicat. Produïda en col·laboració amb Veranda TV, el rodatge va començar el mes d'agost i s'ha desenvolupat en diferents localitzacions de Barcelona com la platja de la Barceloneta, el Barri Gòtic, el barri de la Sagrada Família i la Universitat de Barcelona. La sèrie té previst estrenar-se el 2021.

Les grans preguntes de la filosofia són la base d'aquesta segona temporada, en la qual, segons el seu creador, Héctor Lozano, «veurem com la vida posa traves al protagonista, Pol Rubio. Alguna cosa inesperada li passarà, serà com una prova de foc per al seu procés de maduresa, i suposarà la culminació d'un personatge que s'ha fet gran a base d'obstacles. És una sèrie optimista, esperançadora, i aquesta temporada mantindrem més que mai el mateix to». El creador de la reeixida història afirma que per a ell «de totes les temporades de Merlí, aquesta és la més optimista».

Dos nous personatges ajudaran en Pol en aquesta fase de la seva vida: per una part, l'Axel (interpretat per Jordi Coll), el seu nou interès amorós-sexual, i per l'altra, hi ha en Dino (Eusebio Poncela), l'amo del bar on el Pol treballarà, i que li farà veure que la vida és meravellosa si saps com manejar-la. I les classes segueixen a la Facultat de Filosofia, amb María Bolaño com a professora admirada pel Pol. Junts tindran un objectiu acadèmic comú per al final de temporada.

Noves incorporacions

Protagonitzada per Carlos Cuevas i María Pujalte, completen el repartiment principal de la sèrie els actors Pere Vallribera (Biel), Claudia Vega (Oti), Pablo Capuz (Rai), Nao Albet (Efra), Boris Ruiz (Alfonso Rubio) i Eva Martín (Sílvia Montoliu). S'incorporen com a nous fitxatges de la temporada l'actor Eusebio Poncela ( Martín Hache, Águila Roja, Isabel), que interpreta el Dino, l'amo del bar Satanassa, i Jordi Coll ( El secreto de Puente Viejo), com a Axel.

La segona temporada de Merlí: Sapere Aude també es podrà veure després de Movistar +, tal ja va ha passat amb la primera, en obert i en català a través de TV3.