El "talent" musical de TV3 "Cover", presentat per Miki Núñez, tanca la fase del concurs de recollida de versions amb més de 2.000 participacions i 10.600 seguidors al perfil oficial a Instagram (@covertv3). El programa ha aconseguit més de 390.000 visionats dels continguts que ha generat a Instagram, YouTube i a TV3 a la carta. Els participants han publicat les versions a través dels perfils propis (d'Instagram i Youtube), la qual cosa ha suposat un impacte sobre 558.000 usuaris, amb un total de 1.600.000 impressions a Instagram.

"Cover" és un dels projectes de TV3 que només s'emet per xarxes socials, YouTube i TV3 a la carta. Els grups i artistes Els Amics de les Arts, Buhos, Els Pets, Suu i Nil Moliner han cedit el seu repertori per ser versionat en el context de "Cover".

El programa, que no té emissió per TDT, va tancar ahir, diumenge, 8 de novembre, la primera fase del concurs amb la recollida de versions o "covers" per part de l'audiència.

A partir d'ara, un jurat format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala, seleccionaran els cinc millors "covers" de cada grup o artista versionat. D'aquests vint-i-cinc vídeos seleccionats, els grups que han cedit el seu repertori, triaran el millor "cover" de les seves cançons. El dia de la gran final, el públic podrà votar entre els cinc millors "covers", un per grup o artista, i en sortirà un sol guanyador, que s'emportarà el premi de 10.000 €.