Les campanades d'aquest any a TVE tindran, per primer cop, dues cares femenines: les de la parella formada per Ana Obregón i Anne Igartiburu, presentadora clàssica de les festes de Nadal a la cadena pública.

«Ana Obregón finalitza aquest difícil any per a tots tornant a casa, RTVE, cadena a la qual ha estat vinculada durant dècades en sèries i programes com Ana y los 7, A las once en casa, Hostal Royal Manzanares, Anillos de oro, ¿Qué apostamos?, entre molts d'altres. Serà a la cita més rellevant de l'any, que ja ha viscut en tres ocasions anteriors a La 1 (el 1994 amb Joaquín Prat, i el 1995 i el 2004 al costat de Ramón García), assenyalen des de la cadena pública.

«Retransmetre les campanades de Cap d'Any un any més a casa meva, Televisió Espanyola, és un privilegi que no podia rebutjar. M'emociona acomiadar aquest any tan difícil per a Espa-nya i per a mi; d'aquesta forma espero poder agrair el gran suport i afecte que he rebut de tothom», assenyala Ana Obregón, que ha patit la mort del seu fill.

Al seu costat, Anne Igartiburu, la presentadora de l'espai Corazón, que sumarà setze anys consecutius acompanyant les campanades de RTVE des de la Puerta del Sol.

Pel que fa a la resta de la programació nadalenca, la música serà la gran protagonista en espais com Telepasión, amb Florentino Fernández, Alaska i La Terremoto de Alcorcón, i moltes cares conegudes de TVE; i els especials de Pablo Alborán, Vanesa Martín i Raphael.

L'humor per Cap d'Any anirà a càrrec de José Mota, i per rebre el nou any hi ha previst Feliz 2021, un especial amb més de setanta artistes d'arreu de l'Estat, presentat per Flo i Chenoa.

Masterchef Junior buscarà el millor petit xef en la seva vuitena edició i, un any més, la gala solidària Innocente, Innocente farà passar les cares més populars per diverses innocentades per una bona causa.