Will Smith ha compartit el tràiler d'un dels retrobaments més esperats: la reunió dels actors de «El príncipe de Bel-Air». Un especial amb el qual els fans es retrobaran amb la icònica família Banks i que arribarà als Estats Units el 19 de novembre, en emetre's en la plataforma HBO Max.

El tràiler mostra el retrobament de tots els protagonistes de la ficció, a excepció de James Avery (mort l'any 2013). Una reunió en la qual són presents Will Smith, Daphne Maxwell Reid, Alfonso Ribeiro, Karyn Parsons, Tatyana M. Ali i Joseph Marcell.

Però no estaran sols, perquè l'avanç també mostra que seran present DJ Jazzy Jeff i, per descomptat, Janet Hubert, qui originalment va interpretar a la tia Viv i que tindrà una conversa sincera amb Smith, després d'haver protagonitzat amb l'actor diversos desacords.

Un especial molt emotiu, amb el qual els fans tindran un atac de nostàlgia, perquè en aquesta nit de confidències, hi haurà moments per a la memòria, especialment perquè es parlarà de l'absència més notable, la de l'oncle Phil. En l'avançament, pot veure's com l'elenc parlarà de l'important que va ser Avery per a cadascun d'ells.

Encara que als Estats Units el retrobament dels actors ja té data d'estrena, falta per veure si aquesta reunió podrà gaudir-se fora del país nord-americà.