El jurat de Cover triarà durant aquesta setmana les 25 millors versions d'entre les més de 2.000 que participen en el concurs musical. Ahir es va posar en marxa una nova fase del talent show musical de TV3, presentat pel cantant Miki Núñez.

En aquesta nova etapa, pren la paraula el jurat de Cover, format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala, amb una llarga trajectòria en el món de la música i la cultura. Des d'ahir i fins divendres, cada dia aniran triant les cinc millors propostes de cada artista o banda, una per dia, i d'aquí en sortiran els 25 concursants seleccionats. Ahir es decidien les cinc millors versions d'Els Pets; avui, dimarts, de Buhos; dimecres, d'Els Amics de les Arts; dijous és el torn de Suu; i divendres, de Nil Moliner.

Els concursants han publicat a les xarxes socials els seus covers d'aquests músics i grups, que han compartit el repertori amb el programa. I en la pròxima fase, la setmana que ve, seran els músics originals els que valoraran les versions seleccionades.