La XXV edició dels Premis Zapping ha guardonat aquest dimecres 'Polònia', de TV3 i Minoria Absoluta, en la categoria de Millor Programa d'Entreteniment o Concurs; i 'Les Molèsties', de betevé en la categoria de Televisió Local, ex aequo, amb 'Cuina x sorpresa', un format creat pel navarclí David Villarreal i produït per Canal Taronja. A la categoria de Millor Sèrie, ha guanyat la 'Hierro', producció de Movistar+, Portocabo, Atlantique Productions i ARTE; mentre que la categoria de Millor Actriu ha premiat Aitana Sánchez-Gijón per 'Estoy vivo', de La1, Globomedia i Good Mood, i la de Millor Actor ha guardonat Álvaro Morte per 'La casa de papel' d'Antena 3, Netflix i Vancouver Media. Com a Millor Presentadora ha guanyat Cayetana Guillén Cuervo per 'Versión española', de La 2.

En el terreny de Millor Programa Cultural ha guanyat 'Diario de un nómada', de La 2 i Silver Rider Prodaktions. Com a videojoc, ha guanyat 'Blacksad under the skin', de Pendulo Studios.

Entre els guardons nominals dels premis de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, hi ha el Premi Especial a TVE per l'emissió de dos formats familiars la nit dels dissabtes amb 'Prodigios' i 'Vaya crack', on la cadena pública aposta per la promoció, l'esforç, la cultura i la televisió de qualitat. També hi ha el Premi Grups d'Anàlisi de Programes per 'Justo antes de Cristo', de Movistar + i La Terraza Films, una comèdia que "sap equilibrar l'humor, la ironía i l'enginy amb guions intel·ligents, grans interpretacions i una ambientació original.

'El got d'aigua' de TV3

El Premi Valors ha recaigut en 'El got d'aigua', de TV3 per fomentar l'esperit crític i la tolerància cap a diferents formes d'entendre la vida i la societat, en un espai de debat i reflexió on els joves són els protagonistes. D'altra banda, el Premi a Millor Contingut En Línia Positiu per a Menors ha estat per 'Happy 8-12/12-16', ideat per la Universitat de Lleida i desenvolupat per Kaneda Games, per ajudar la "resolució asertiva de conflictes" i la prevenció de l'assetjament en l'àmbit escolar a través de l'educació emocional.