Akwasi Boadi (Ghana, 1962), més conegut com a Akrobeto, ha rebut un regal molt especial pel seu 58 aniversari. S'ha convertit en un personatge viral, especialment a Espanya. Des de fa més de dos anys presenta 'The Real News', un espai del canal UTV en el qual analitza l'actualitat. Ha sigut la seva original manera de llegir els noms d'equips de futbol de les diferents lligues europees, i d'alguns jugadors, el que ha portat un programa de Ghana al 'feed' de Twitter de milions d'usuaris.

Sent conscient de la seva expansió, el ja viral humorista ha incorporat cada vegada més lligues -i per tant, pronunciacions impossibles- al seu repertori. Alguns equips de la Premier League, la Bundesliga, LaLiga i la Serie A han patit ja un nou bateig per part del ghanès.

El Chiringuito d'Akroberto

Tal ha sigut la seva repercussió al nostre país que el programa 'El Chiringuito' de Mega ha acudit a Boadi perquè emulés Josep Pedrerol en runa de les senyes d'identitat del programa, la presentació dels tertulians.

Akrobeto va recitar l''alineació' amb el seu estil propi i va provocar les rialles dels presents a plató. El mateix que ha provocat en tants espectadors durant les últimes setmanes.