Mario Vaquerizo va protagonitzar ahir a la nit un dels moments més divertits de 'Tu cara me suena'a causa de la seva caracterització. El concursant va sortir del clonador convertit en Miguel Bosé per interpretar el tema 'Amante Bandido', però el seu aspecte recordava un altre personatge molt conegut per l'audiència. De fet, van ser els mateixos espectadors a les xarxes socials que li van atribuir una sorprenent semblança a José Ortega Cano.

Però els seguidors del 'talent show' no van ser els únics que sobre l'escenari van veure el torero en comptes del cantant. Després que Carlos Latre va fer una valoració molt positiva de la seva actuació, Àngel Llàcer va verbalitzar el que tothom estava pensant des de casa seva.

«Jo només veig Ortega Cano», va confessar el president de la taula del jurat mentre el públic en plató reia a cor què vols. No obstant, tant Chenoa com Manel Fuentes van mostrar una opinió diferent. «¿Com pot ser que vegis Ortega Cano aquí?», va preguntar el presentador. Carlos Latre, per la seva part, no va deixar escapar l'oportunitat i es va llançar a fer una breu imitació del torero.

Al final de la nit va arribar el moment de valorar les actuacions dels concursants i Mario Vaquerizo no en va sortir gaire ben parat. Després de la seva imitació de Miguel Bosé, el cantant es va emportar un 5 per part de tots els membres del jurat.