Un dels col·laboradors més veterans d' El hormiguero abandona el programa. Després de 14 anys, Jandro ha anunciat per sorpresa que abandona l'espai presentat per Pablo Motos a Antena 3, en què pràcticament es va donar a conèixer, per emprendre nous projectes amb la seva productora. El còmic i mag ho va comunicar personalment al seu compte personal de Twitter, on va rebre mostres d'afecte i agraïment per part dels seguidors del programa.

«Espero que estigueu bé, dins del que cap. Volia fer-vos una breu nota i és que, després de més de 14 anys, ja no seguiré a El hormiguero. M'agradaria donar-vos les gràcies per haver-me acompanyat cada nit, per l'afecte que m'heu demostrat en aquest viatge tan emocionant, tan boig, tan al·lucinant. Mai vaig pensar que em poodria passar això. I gràcies a tot l'equip, sense ells no hauria estat possible fer res de bo», comenta Jandro en el seu vídeo de comiat.

El veterà humorista, una de les ments pensants del taller creatiu del programa, va arribar a participar en pantalla en diferents seccions curioses, la majoria de les quals relacionades amb la màgia. «Han estat centenars d'idees i números de màgia, uns de grans i altres de més petits. Yunke i jo estem vius de miracle. Vam fer màgia amb Will Smith i Tom Cruise i vam tocar el piano amb els peus davant Tom Hanks a París», va dir citant alguns dels seus moments més destacats.

De la seva llarga trajectòria pel xou d'Antena 3 també es recordaran les seves cèlebres càmeres ocultes amb nens: «En vam fer més de 70 i la que vam fer dels Pokémon té el rècord dels minuts d'or del programa, amb gairebé 6 milions d'espectadors». Aquesta idea va arribar a convertir-se en un programa independent que es va emetre a la cadena principal d'Atresmedia. «Espero que us hagueu sorprès, emocionat, o que simplement hagueu passat una estona divertida veient algunes de les meves propostes».

Jandro no ha especificat si entre els projectes que prepara n'hi ha algun en el qual ell torni a tenir un paper com a El Hormiguero.