Antena 3 comença a programar les seves apostes per a la temporada de Nadal. La cadena principal d'Atresmedia estrenarà dijous que ve, 10 de desembre, la segona edició de 'La voz senior', que en aquesta ocasió comptarà amb David Bustamante, Pastora Soler, Rosana i Antonio Orozco com a 'coaches'.

Amb aquesta estratègia, Antena 3 enllaçarà dues versions del 'talent show' internacional, ja que aquesta nit se celebra la gran final de 'La voz' amb Curricé, Paula Espinosa, Johanna Polvillo i Kelly com a candidats a la victòria. El programa tanca la seva segona edició a Atresmedia amb un balanç positiu, registrant una mitjana del 18,2% de 'share' amb 2,3 milions d'espectadors.

La cadena de San Sebastián de los Reyes reserva dijous a la nit per a 'La voz senior', buit que ha deixat lliure 'La valla' ara que s'ha acabat. El 'talent show' competirà amb 'La casa fuerte', que tot i que té un seguiment molt menor que en la primera edició, ahir a la nit es va disparar al màxim de temporada amb un 21,6% i més d'1,9 milions.