L'amor tornarà a salpar a alta mar durant el pròxim curs televisiu a Cuatro. La cadena de Mediaset ja treballa en la segona edició de First Dates: Crucero, que tornarà a sortir del restaurant de la seva versió diària per embarcar-se en un creuer que rebrà un nou grup de participants disposats a trobar parella. Carlos Sobera tornarà a ser el capità del vaixell de First Dates: Crucero, al qual també pujaran altres membres de l'equip com Matías Roure i Lidia Torrent.

Amb vista a estrenar-se en algun moment de la primera meitat de l'any vinent, Cuatro ja ha començat els preparatius de la segona temporada del dating show després de la bona acollida dels seus anteriors especials, emesos en la franja de prime time a principis d'aquest any. Cadena i productora, Warner Bros ITVP, ja busquen concursants.

La primera edició va suposar un autèntic desafiament per a l'equip tècnic, a causa de les circumstàncies que es produeixen en rodar a bord d'un creuer. En aquesta ocasió el programa va instal·lar un total de 59 càmeres robotitzades en el MSC Bellissima per no perdre cap detall de les cites que es produïen entre els solters en les diferents estances del vaixell, amb capacitat per allotjar gairebé 5.700 passatgers.

First Dates: Crucero es va estrenar davant un 10% de quota de pantalla amb més d'1,4 milions d'espectadors, una dada molt per sobre de la mitjana diària de la cadena. Tot i que va perdre força en les seves entregues posteriors, va finalitzar la seva etapa amb una mitjana superior al 7% de share i més d'1 milió de seguidors.

L' spin-off de First Dates suposa una volta de rosca al format original, estrenat a Espanya l'abril del 2016. Des d'aleshores s'ha emès de manera gairebé ininterrompuda en l' access prime time de Cuatro, on ha aconseguit fer-se un lloc malgrat la forta competència. El dating show va tornar a l'octubre amb noves entregues després de diversos mesos de reposicions a causa de la pandèmia del coronavirus. El format també emetrà alguns especials, com és habitual, durant les festes de Nadal.