'Lo de Évole' acomiada l'any aquest diumenge amb Leo Messi. Des que va anunciar que volia marxar del Barça només n'havia concedit una més, a Rubén Uría a 'Goal.com', per anunciar que es quedava i donar la seva versió del que havia passat. Una entrevista que, de retruc, va injectar gasolina a la moció de censura que acabaria forçant la dimissió de Josep Maria Bartomeu.

RAC-1 ha avançat aquest dilluns part de l'entrevista que aquest diumenge emetrà La Sexta.

«Estic bé, vaig estar molt malament amb l'estiu que vaig passar, pel final de temporada i pel que va passar a l'estiu. Ho vaig arrossegar al començament, però ara em trobo bé, amb ganes, il·lusionat», sentencia l'astre argentí.

«Sé que el club passa un moment complicat, en l'àmbit d'equip i de club, però estic motivat», afegeix el davanter blaugrana, que acaba contracte a final de temporada i que l'1 de gener és lliure de negociar amb qui vulgui. Qui guanyi les eleccions, a partir del 24 del mes vinent, haurà de parlar amb ell per veure si després de la sortida de Bartomeu és possible que continuï al club de la seva vida, en el qual ha celebrat 35 títols i ha marcat 643 gols, marca amb què ha igualat Pelé com a màxim golejador de la història en un sol club.