Movistar+ acomiada l'any amb 'Imitados a cenar con Raúl Pérez', un especial de 30 minuts en què el còmic madrileny aconsegueix que sis dels seus personatges interactuïn entre si per primera vegada. Donald Trump, Salvador Illa, Greta Thunberg, Miguel Bosé, Raúl Cimas i Abel Caballero compartiran taula en un desenraonat sopar amb assassinat inclòs. Produït per El Terrat, s'estrena aquest diumenge a les 21.30 hores al canal #0.

El punt de partida d'aquest delirant especial és la invitació de Raúl Pérez a alguns amics per sopar a casa seva. Però Andreu Buenafuente, Dani Rovira i fins i tot la seva pròpia dona el deixen penjat. Quan sembla que soparà sol, com milions de persones aquest Nadal, la casualitat fa que diversos personatges irrompin a casa seva i s'autoconvidin a passar la nit. O més ben dit, s'autoimitin.

'Imitados a cenar con Raúl Pérez' ha suposat un desafiament tècnic i interpretatiu de primer nivell, un puzle mai vist a la televisió en què sis personatges interpretats pel mateix actor interactuen durant mitja hora per acomiadar l'any amb altes dosis de comèdia i humor.

Un gran repte tècnic

Aquest complex joc tècnic s'ha gravat en un plató virtual a la seu de Movistar+, on l'humorista ha donat vida a cada un d'ells per separat per unir posteriorment cada una de les peces a la sala de muntatge. Un repte sense precedents que està a l'altura del talent interpretatiu de Raúl Pérez.

El ministre de sanitat, Salvador Illa, l'activista Greta Thunberg, el cantant Miguel Bosé, el còmic Raúl Cimas i l'alcalde de Vigo, Abel Caballero, conversen, es barallen i fins i tot investiguen l'assassinat del Donald Trump en persona, en un programa que també convida a reflexionar sobre les múltiples personalitats que tots exhibim en la nostra vida.