L'esperada adaptació de 'RuPaul's Drag Race' a Espanya ja té presentadora. Supremme de Luxe serà la mestra de cerimònies de l'aclamat format que aterra a l'Estat de la mà d'Atresplayer Premium, que fa unes setmanes va tancar el càsting al qual s'han presentat prop de 1.000 aspirants.

Segons avança Vogue i ha verificat YOTELE, Supremme de Luxe serà l'encarregada de presentar 'Drag Race España', que arribarà en les pròximes a la plataforma de pagament del grup Atresmedia. S'estrena així com a presentadora de televisió i suma un nou projecte a la seva carrera. Tal com recull la seva pàgina web, el 2012 va debutar en el món de la música amb 'Ahora yo', el seu primer treball discogràfic. Des de llavors ha estrenat nombroses cançons com 'Mienteme' o 'Resurgiré', totes elles acompanyades dels seus respectius videoclips. A més, des del 2007 ha presentat espectacles en teatres i des del 2013 ha estat al capdavant de la festa 'Que trabaje Rita' a Madrid.

Així és 'Drage Race Espanya'

El nou programa de Atresplayer Premium, produït per Buendía Estudios, buscarà la millor superestrella drag del nostre país a través d'una carrera de desafiaments. A cada programa, les concursants hauran de superar les diferents proves proposades per l'equip per no ser eliminades i aconseguir així coronar-se com la guanyadora.

Les 'drag queens' s'enfronten a sessions de fotos, balls, reptes artístics o actuacions musicals per demostrar que són les millors en el seu camp. La prova final sempre consisteix en una gran passarel·la en la qual les participants mostren els seus millors 'looks'. Per decidir qui és l'eliminada, les dues pitjors participants s'enfronten en un duel que consisteix a ser la millor fent 'lip sync'. La pitjor quedarà fora de la competició.