Jordi Évole va acudir ahir a ‘El intermedio’ per parlar d’‘Eso que tú me das’, el documental que va gravar amb Pau Donés i que s’estrena diumenge a La Sexta. No obstant, l’entrevista va comptar amb un moment inesperat per al Gran Wyoming: un atac de cataplexia del convidat.

Tot va passar quan Wyoming va fer riure el que va ser presentador de ‘Salvados’: «Més enllà del documental, que no només es ve aquí a fer promoció, volem comentar-te alguns temes d’actualitat, ja que ets un referent informatiu». Évole va començar a riure: «Et vaig veure a Palo y astilla i quan et poses així...», va dir fent broma. «No m’adulisT’ho agraeixo de veritat. Diumenge no em perdo el documental», va dir Wyoming, provocant més rialles del periodista.

«No has anat al cine a veure’l?», va preguntar sorprès Évole. «Soc de risc, jo em quedo a casa. A mi porten cap aquí cap allà...», responia Évole, que li deixava anar: «M’han dit que estàs molt cagat amb la Covid». «No, porto bossa», replicava el presentador, mentre l’entrevistat esclafia a riure i recolzava el cap a la taula com si estigués adormit. La escena va descol·locar el presentador: «Però què li passa a aquest home?». Évole es va incorporar a l’instant: «Ja està». «Tinc cataplexia i, quan rius, en ocasions, perds la musculatura». Davant la cara de desconcert del presentador, Évole explicava: «És de debò, tu eres metge. Quant temps vas exercir?», li va preguntar, i el presentador va respondre taxatiu: «A tu què cony t’importa».

Évole va explicar que es tracta d’un «derivat de la narcolèpsia» i que és una malaltia «en la qual, de vegades, quan rius, perds el to muscular. Em medico, però com que em fas molta gràcia des de sempre...». Tot seguit, va afegir: «És una malaltia que té molta gent i no m’agradaria frivolitzar, però aprofito per explicar que aquesta malaltia existeix i és fotuda. Però en el meu cas no ho és tant, és un grau mitjà», va comentar el convidat. «Ens caurà aquest... Seguretat, poseu uns coixinets», va dir fent broma Wyoming, provocant encara més rialles en el convidat.