El representant d'Espanya per al Festival d'Eurovisión de Rotterdam 2021, Blas Cantó, interpretarà la cançó "Voy a quedarme" a l'escenari de la ciutat de Països Baixos després que així ho hagi triat l'audiència del programa 'Destino Eurovisión' d'RTVE amb els seus vots a través de la pàgina web, l'aplicació d'Eurovisió TVE, trucades telefòniques i SMS.

Blas Cantó ha presentat durant la nit del passat dissabte les seves dues propostes, "Memoria" i "Voy a quedarme", i finalment el públic ha decidit que sigui aquesta última la que l'artista murcià interpreti en el festival que se celebrarà el pròxim 22 de maig a Rotterdam.

"'Voy a quedarme' és pura poesia. Hem tractat de construir una escenografia molt minimalista perquè la cançó per si mateixa és ja potent i, combinat amb la veu de Blas, va creixent i fent-se cada vegada més gran. Sense llum frontal, només alguns focus sobre l'artista. La raó és molt senzilla: el més important és ell, la seva veu i aquest moment", explicava el cantant sobre el tema 'Voy a quedarme'.

Recordem que les restriccions per la pandèmia de la covid-19 van provocar la cancel·lació del Festival d'Eurovisión l'any 2020, encara que per a l'any 2021 s'ha mantingut la mateixa ciutat, Rotterdam, que estava prevista l'any anterior. Va ser a l'octubre de 2019, quan TVE va anunciar que Blas Cantó representaria a Espanya a Eurovisión 2020 amb la cançó "Universo", que es va publicar al gener de l'any passat. Malgrat la cancel·lació, RTVE va confirmar que l'artista murcià continuaria sent el representant espanyol en aquest festival, en el qual finalment interpretarà la cançó "Voy a quedarme".