Totes les comunitats autònomes, a excepció de les Canàries i Madrid, van arribar aquest dijous a un acord amb Sanitat per limitar la mobilitat per Setmana Santa. Sobre aquest assumpte es va pronunciar ahir a la nit El Gran Wyoming al plató d’‘El Intermedio’, enviant un contundent missatge a Isabel Díaz Ayuso.

«Bravo per Madrid! Als madrilenys ningú ens diu on podem o no viatjar, s’ha acabat. El dolent és que, on anirem si la resta de comunitats ens tanca les portes?», va començar dient el presentador de La Sexta amb el seu habitual to irònic. «Haurem de fer les processons a casa», va assegurar.

Sandra Sabatés va apuntar que la Comunitat de Madrid «ha trencat el consens» i que el govern d’Ayuso «no és partidari de tancar perimetralment la regió». La presentadora va recollir, a més, el tuit que publicava Ayuso durant la tarda d’ahir. «No pot ser que el mateix Govern que va convocar eleccions a Catalunya amb pitjors dades, ara tanqui així Espanya estant molt millor», va escriure la presidenta.

Una afirmació que va ser desmuntada per Wyoming: «Per una vegada té raó, senyora Ayuso. No pot ser, perquè no és. El Govern no ha convocat eleccions a Catalunya, ho va fer el Govern de la Generalitat. El Govern tampoc ha tancat Espanya, és una decisió que està en mans de cada comunitat. Per això vostè no ho farà».

El comunicador va assenyalar el motiu pel qual creu que Ayuso vol «portar la contrària». «En el fons és una independentista. No té cap problema a quedar-se sola i trencar amb la resta del país», va afirmar abans de tancar aquest tema amb un altre dard a la política popular: «Ens quedem sense Setmana Santa menys a Madrid. Amb Ayuso tots portem una creu a sobre».