Al restaurant de 'First Dates' sorgeix l'amor, però també és un lloc on molts comensals poden deixar sense paraules les seves respectives cites amb certes actituds. Aquest és el cas de l'Antonio, un taxador gadità de 55 anys, que va posar fi al bon rotllo que protagonitzava el seu sopar amb la Mara. El motiu, una pregunta incòmoda que ell va llançar sobre la neboda d'ella, que també havia acudit a l'espai de Cuatro: «Està operada?».

«Sí que ets indiscret», va contestar ella al·lucinant amb la pregunta de l'Antonio, afegint posteriorment davant les càmeres que li havia semblat una pregunta que no procedia: «Òbviament, no li he dit ni que sí ni que no perquè crec que això no li importa. No m'ha agradat gens. M'ha tirat moltíssim enrere».

Justament després de la reacció de la Mara, el cert és que l'Antonio va riure espontàniament i va reconèixer la seva ficada de pota amb aquesta pregunta davant la seva cita. «Ha sigut un error. Ha sigut una vulgaritat», va assegurar l'home en un total a càmera.

"No he marxat per educació", va dir Mara sobre aquest inoportú moment de la vetllada. "Com es diu en anglès, no hi ha hagut feeling", va constatar l'Antonio després que la seva cita marxés al bany.