Dels creadors de «La Casa de Papel», s'estrena aquest cap de setmana a Netflix «Sky Rojo», una sèrie dirigida pel manresà David Victori que mostra la cruel realitat sobre la prostitució, on les tres protagonistes, per sobreviure, es veuen obligades a cometre delictes greus.

A HBO ja es podrà veure la segona temporada de «Breeders (Bendita Paciencia)» i la pel·lícula de terror «La Llorona», de James Wan, director de les sagues «Expediente Warren», «Insidious» i «Saw».

Pels fans de Marvel, a Disney+ arriba «Falcon y el Soldado de Invierno», també la sitcom «Single Parents» i la sèrie «The Catch», una comèdia dramàtica que gira entorn d'una investigadora de Los Angles. I les pel·lícules «Gorrión Rojo», amb Jennifer Lawrence i Jeremy Irons, sobre una noia que es converteix en agent secret del servei espia rus, i «Malos Tiempos en el Royale», amb Chris Hemsworth, Dakota Johnson i Jeff Bridges, on set desconeguts coincideixen en un hotel.

A Amazon Prime s'estrena el film «Infierno en la frontera».

I a Movistar+, arriba el primer curtmetratge de Pedro Almodóvar en anglès, «La voz humana», protagonitzat per Tilda Swinton, que es podrà veure el dissabte dia 20; també s'estrena «La Caza», un film d'acció i misteri; la comèdia «Un plan irresistible», amb Steve Carrel, i el drama «Jenny Lye liberada».