La sinceritat està molt sobrevalorada i hi ha vegades en què és millor ocultar les veritables intencions. Precisament, dir tot el que li va passar pel cap a l'Esmeralda en la seva cita de 'First Dates' va fer que el jove amb qui va sopar en el programa de Cuatro es quedés de pedra i se sentís molt incòmode.

La noia va conèixer en el 'dating' presentat per Carlos Sobera l'Adrián, un jove amb ganes d'enamorar-se. Tots dos van tenir una cita bastant entretinguda en la qual van parlar de molts temes i en què van demostrar ser bastant compatibles i tenir moltes coses en comú. No obstant, quan es van preguntar per les raons per les quals havien decidit presentar-se al programa tot va canviar de forma dràstica.

L'Adrián es va interessar pels motius que van portar la jove a acudir al restaurant sense esperar la resposta carregada de sinceritat que va deixar anar l'Esmeralda: «Vols que t'expliqui la veritat? Estava veient el programa amb la meva família. Jo no vaig pensar en cap moment en venir. Jo volia provar el menjar», va reconèixer entre rialles.

El noi no va voler indagar en aquest tema, però va admetre que no s'havia sentit còmode amb la confessió. «Això m'ha frenat perquè no la veig que busqui res. Jo no vinc pel menjar, jo soc aquí perquè busco alguna cosa amb algú». «Jo diria que no em donarà una segona cita. Penso que no vol res més enllà», es va sincerar donant per fet que no tornaria a tenir una cita amb ella.