’El Hormiguero’ va rebre la visita ahir a la nit de David Bustamante. El cantant va anar al programa de Pablo Motos per presentar el seu nou treball, ‘Veinte años y un destino’, amb què ret homenatge als seus 20 anys de carrera i a temes mítics com ‘Dos hombres y un destino’. Pablo Motos va aprofitar per preguntar-li per l’enrenou entorn de l’absència del recentment mort Àlex Casademunt en aquesta nova versió.

«Hi va haver alguns fans que trobaven a faltar que l’haguessis gravat una altra vegada amb ell», va dir el presentador, que va afegir: «Hi va haver mitjans de comunicació que ho van aprofitar per crear una mena de polèmica». El cantant no va respondre a la polèmica: «El que és trist és que teníem plans. Sé que a ell li van oferir molts diners per tirar llenya al foc i, fixa’t com m’estima, que mai el vau veure enlloc. Això és amistat».

«Realment em dol molt perquè quedaven coses per fer», es va lamentar Bustamante, que va recordar el seu amic i company d’OT: «Era molt especial. Sempre se solen dir aquestes coses, però és veritat. Era una persona divertida, l’etern adolescent, Peter Pan. Així era l’Àlex i així el recordarem».

«Cada vegada que cantem aquesta cançó sempre hi serà ell. Al meu videoclip de fet hi havia un homenatge a aquell videoclip. El que passa és que, en aquest disc, aquestes cançons volia mostrar-les amb altres companys, altres artistes. No volia fer el mateix. Però sí que teníem plans d’interpretar-ho en directe..., però no ha pogut ser», va afirmar.