La nova edició de 'Supervivientes' està a punt de començar. El 'reality' de Telecinco i Cuatro engega aquest dijous, 8 d'abril, com va avançar en exclusiva YOTELE, i ho fa amb un rumor que fa diversos dies que circula sobre Jorge Javier Vázquez que encara no ha sigut conclòs.

El presentador no apareix en pantalla des de fa aproximadament dues setmanes, des que va presentar l'estrena de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' el diumenge 21 de març. Des d'aleshores, no ha fet acte de presència ni a 'Sálvame diario' ni 'Sábado Deluxe' i Carlota Corredera el va rellevar a la conducció del documental de Rocío Carrasco en la seva segona setmana.

Per aquesta raó, a les xarxes socials es va començar a especular fa diversos dies que l'absència de Jorge Javier Vázquez era perquè faria el salt a Hondures per presentar aquest any el 'reality' des de l'illa. Primer es va dir que ho faria durant tota l'edició i posteriorment que només serien unes setmanes.

No obstant, el que s'ha comentat no s'ajusta a la realitat. Segons la informació a què ha tingut accés YOTELE, el presentador tornarà a Telecinco aquest dijous per a l'estrena de 'Supervivientes 2021' després d'haver passat uns dies de descans. I ho farà, com sempre, des del plató número 6 de la seu de la cadena al madrileny barri de Fuencarral.

La possibilitat que Vázquez viatgi a Hondures algun any perquè visqui l'experiència de saltar des de l'helicòpter i a més aporti una arrencada nova respecte a les edicions anteriors, sempre es comenta en les setmanes prèvies a l'arrencada de la producció.

No obstant, mai es porta a terme fonamentalment per raons logístiques, a les quals se sumaria en aquesta ocasió les particulars característiques mèdiques de Jorge Javier Vázquez, que desaconsellarien per complet un viatge de risc en temps de pandèmia.