Antena 3 anunciava que «una cosa explosiva» passaria durant la tarda d'aquest dimecres en 'Boom', i així ha sigut. Després de 324 programes, Los Dispersos han caigut eliminats en el concurs presentat per Juanra Bonet davant Rudos, un nou i prometedor equip que ha posat fi a la trajectòria dels veterans participants.

L'Óscar, el Manolo, la Victoria i el Miguel Ángel s'acomiaden de 'Boom', format en el qual van debutar l'octubre del 2019 i en el qual han fet història, i s'han emportat un total d'1.546.000 euros. Actualment es mantenen com els segons concursants que més temps s'han mantingut en un concurs de televisió, tan sols per darrere de Los Lobos.

L'Alejandro, el Miguel Ángel, el Fernando i el Gabriel són els responsables de l'eliminació de Los Dispersos. Tots quatre formen Rudos, un equip de Saragossa que ha començat amb molt bon peu la seva etapa pel concurs d'Antena 3.

Després d'encertar les quatre bombes negres de la primera fase, Rudos ha aconseguit acumular 2.000 euros davant els 1.200 de Los Dispersos. Aquests, per tant, partien amb desavantatge a la bomba classificatòria, i s'han quedat amb 4.300. Els seus rivals van aconseguir 5.000 euros, i s'han assegurat, d'aquesta manera, la seva permanència a 'Boom'.