'Masterchef Celebrity' comença la producció de la seva sisena edició a La 1. Tot i que l'estrena arribarà la temporada que ve, TVE ja ha començat a anunciar qui seran els participants d'aquesta nova edició, que tornarà a estar capitanejada per Pepe Rodríguez, Samantha Vallejo-Nágera i Jordi Cruz. Per aquesta raó, a YOTELE fem una recopilació de tots els noms que s'han confirmat fins a la data en una llista que s'anirà actualitzant progressivament.

Samantha Hudson

'Masterchef Celebrity 6' incorpora al seu càsting una cara molt coneguda pels usuaris de les xarxes socials: Samantha Hudson. A més de presentar el podcast '¿Sigues ahí?' amb Jordi Cruz ('Art Attack, 'Top Gamers Academy'), l'artista i defensora dels drets de les persones LGTBI s'ha fet molt popular pels seus vídeos virals a Instagram.

Arkano

Arkano també entrarà a les cuines de la sisena edició de 'Masterchef Celebrity'. Aquest raper alacantí ha sigut campió internacional 2015 de la Red Bull Batalla de los Gallos i té el rècord Guiness després d'improvisar durant més de 24 hores a la Puerta del Sol (Madrid). A més de la seva faceta musical, l'artista també ha presentat 'Proyecto Arkano' i 'Ritmo Urbano' (TVE) i va ser assessor de Melendi en la cinquena edició de 'La voz kids' (Antena 3).