Mercedes Milá ha gaudit del dia de San Jordi a la seva llibreria de Barcelona, allà s'ha pogut parlar amb ella del seu amic Miguel Bosé i de la seva controvertida entrevista. I és que, com ja sabem, no es parla de cap altra cosa que del famós cantant i de Rocío Carrasco, dos testimonis que han donat la volta sencera al país i que han aixecat la població per la seva importància en els mitjans, tot i que de forma diferent.

Quant al testimoni de Miguel Bosé, la periodista ha confessat que no està d'acord amb el seu testimoni negacionista: «No, no el recolzo. No puc recolzar aquest discurs negacionista perquè penso el contrari. Són les seves paraules i els seus pensaments, no els meus».

Al contrari, la periodista ha volgut mostrar el seu recolzament a Rocío Carrasco: «La Rocío ha de tenir una necessitat imperiosa per despullar-se tant. Ella és la representació de milers de dones a Espanya. Jo sí que la crec». Quant al documental, assegura que és de les millors coses que ha vist en televisió: «Sincerament, em sembla que aquest documental és extraordinari, està tan ben fet, està tan ben promocionat. La cadena ho està fent tan bé en aquest sentit, que només puc treure'm el barret».