L'Anne va acaparar totes les mirades per un dels seus complements a la seva arribada a 'First Dates'. Aquesta cantant boliviana de 30 anys va entrar per la porta del restaurant sorprenent amb el xumet que portava en un collar: «No és un amulet. Tinc un problema a les glàndules salivals i he d'utilitzar-lo, si no, m'inflo com un gripau».

«¡No hem tingut mai ningú que tingui una cita amb xumet! Seràs la primera», va assegurar Carlos Sobera després d'escoltar la seva explicació. «És com les sabates. Si no el porto és com si anés descalça», va dir l'Anne en un dels primers plans a càmera que va oferir durant la seva visita a l'espai de Cuatro.

Durant l'espera, l'Anne també va reflexionar sobre el que la seva cita podria opinar sobre el fet que portés un xumet amb ella: «A veure si es pensarà que estic boja i se'n va. En l'amor, el xumet m'ha perjudicat perquè penso que a la meva parella li faria vergonya que l'utilitzés. Ho podien entendre, però de cara al públic no».

Posteriorment, l'Anne va conèixer l'Álex, un tècnic de robots de 33 anys, que va arribar narrant la mala experiència que va tenir en el seva última relació sentimental: «Vaig tenir una relació de 8 anys i mig i la meva exparella va dir que era un mentider, que li havia sigut infidel i en cap moment va ser així. La veritat sempre per davant i de cara».

«És bastant mono. L'he vist molt guapo. Quan s'ha anat acostant, he vist que era baixet. No negaré que he mirat això perquè avui porto talons. Crec que és de la meva mida», va expressar l'Anne després de veure per primera vegada l'Álex al restaurant de 'First Dates'.

Una vegada asseguts la taula, el cert és que tots dos es van conèixer més a fons i van disfrutar d'una vetllada agradable. De fet, l'Anne es va obrir ràpidament i li va revelar el motiu pel qual portava el xumet al veure que a l'Álex no li estranyava: «No passa res, no tinc cap problema que l'utilitzis. Té un toc infantil i és graciós».

Després de besar-se al reservat, la gran connexió entre tots dos va ser determinant a 'La decisión final', ja que els dos van voler tenir una segona cita fora del restaurant de 'First Dates'. «M'agradaria conèixer-la més i veure si tenim la complicitat que hem tingut a la vetllada», va explicar l'Álex.