Miquel Montoro, el youtuber mallorquí famós per les seves taronges i per la recepta de les pilotes, presentarà el seu nou llibre sobre les aventures que ha viscut a l'illa gaudint de l'entorn rural. Amb ell descobriran frases fetes balears que no coneixien, com "Vaig més fort que un pet d'ase" o "Remil de regrosses de senallades de campanes de Cristo".

El Carles té una jugada mestra perquè no el tornin a molestar trucant-li per fer-li la típica oferta de companyia telefònica. La Charlie té una idea per al programa de cuina definitiu, i el Tomàs ha confessat que en realitat ell és en Banksy, l'anònim artista grafiter, i presentarà obres adaptades a la realitat catalana que ho estan petant.

Els visitarà al Teatreneu l'estilista i productora Marta Pontnou, que no només assessora personalitats polítiques i estrelles de TV3, sinó que a més fa crònica social i aporta un punt de vista molt original de protocol i sexualitat. Finalment, s'afegirà al sofà la còmica i guionista Ana Joven, que anirà desmuntant alguns mites sobre les lesbianes que ha hagut d'aguantar.