La companyia Marvel ha publicat aquesta setmana un vídeo autofelicitant-se per tots els títols de l'univers MCU que està preparant i en el qual també ha posat data d'estrena per a bona part d'ells. La coneguda com Fase 4 del seu ambiciós projecte s'allargarà fins al 2023.

A l'estiu d'aquest 2021, arribarà la sèrie «Loki», que s'estrenarà el 9 de juny a la plataforma de Disney +. Se centrarà en el déu de l'engany i com aquest haurà d'ajudar a reconstruir la realitat després de que ell mateix la manipulés i alterés fets passats.

També estrenarà l'esperada pel·lícula «Viuda Negra», el 9 de juliol, i la sèrie de dibuixos «What if...?» , on s'explicarà que hauria passat si el destí dels superherois fos diferent. El 3 de setembre podrem veure «Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos» i, al novembre, «Los Eternos», dirigida per la recent guanyadora de l'Oscar, Chloé Zhao, i protagonitzada per Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden i Kit Harintong.

Encara aquest mateix any 2021, la productora té intenció d'estrenar «Spider-Man: No Way Home», la tercera entrega de l'Spiderman de Tom Holland, que reunirà personatges d'altres pel·lícules d'aquest superheroi, i les sèries «Hawkeye», que girarà entorn al personatge d' Ojo de Halcón i el que li va passar durant els fets de «Vengadores: Infinity War», i «Ms. Marvel».

L'any vinent, el 2022, podrem gaudir de la nova entrega dels films protagonitzats per Benedict Cumberbatch, «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», que la companyia ha manifestat que potser serà la primera pel·lícula de terror de l'univers Marvel i l'aparició de la Bruja Escarlata.

També s'estrenarà la quarta entrega de Thor, «Thor: Love and Thunder», on torna Natalie Portman com el personatge de Jane Foster, juntament amb Christian Bale i Russel Crowe. També, la segona part de Black Phanter, «Black Phanter: Wakanda Forever», de la qual s'està reescrivint el guió a causa de la mort del protagonista, Chadwick Boseman i, «The Marvels», la segona part de Capitana Marvel.

S'espera un especial de Nadal de «Los Guardianes de la Galaxia» i les sèries «She-Hulk», «Moon Knight», «Secret Invasion», «Ironheart» (la successora d'Iron Man) i «I am Groot».

Per últim, al 2023, arribaran les terceres entregues d'«Ant-Man y Avispa: Quantumania» i «Guardianes de la Galaxia 3», la sèrie «Armor Wars» i un nou reboot de «Los 4 Fantásticos».