Les imatges de 'festa' pel final de l'estat d'alarma han provocat una nova crítica d'Ana Rosa Quintana. La periodista ha tornat a carregar contra el Govern pel que es va viure a moltes ciutats del nostre país aquest dissabte passat: «Milers d'avis veien atònits com els seus nets menyspreaven un virus que ha posat fi a la vida de més de 100.000 compatriotes. No obstant això, la culpa no és dels joves, això és el que passa quan no hi ha ningú al comandament».

«El Govern va prometre una legislació que permetria a les autonomies tenir eines per actuar i l'Executiu s'ha limitat a treure's del mig i deixar-ho tot en mans dels tribunals. Tots sabem la lentitud amb què actua la justícia i disparitat de criteris, el que val per a una comunitat no serveix per als veïns», ha assegurat Ana Rosa, recordant les diferències de criteris que han tingut els diferents Tribunals Superiors autonòmics.

Posteriorment, la comunicadora també ha tingut unes dures paraules cap a Pedro Sánchez per la seva falta d'acció davant aquesta situació: «Quan les coses es posen lletges, s'esfuma i deixa el país a la deriva. Aquest abandó de funcions delegant en els tribunals ens porta al desconcert. Ha decaigut l'estat d'alarma, però estem alarmats, perquè aquesta situació només té un nom: el caos».